Over mij

Al sinds ik mij kan herinneren is toneel mijn lust en mijn leven. Ik heb plezier in spelen, geniet op het podium en heb als kind zelf de kracht van toneel mogen ervaren. Dat gun ik iedereen!

Elf jaar lang werkte ik bij War Child op verschillende plekken in de wereld. Ik woonde en werkte in Sudan, Sierra Leone en Thailand. Ik gaf drama trainingen in Afghanistan, Burundi, DR Congo en Uganda.

Met mijn achtergrond in ‘Theatre for Development’ heb ik drama en andere creatieve expressievormen ingezet om kinderen en jongeren structuur, rust en plezier te bieden, kansen om te groeien en te leren.

Nu, na een aantal jaren als directeur op een basisschool in Utrecht, doe ik dat weer, maar richt ik me op groepen kinderen, jongeren en volwassenen in Nederland, die opgroeien en leven in kwetsbare situaties.

 

Ik ga ervoor om hen allemaal een podium te geven en de ruimte om te groeien, opdat zij vertrouwen krijgen in zichzelf en de mensen om zich heen, gaan zien waartoe ze in staat zijn en leren durven zichzelf te zijn, met trots.

 

Imagine unlocking the power to be who you are!